Disse søker “kolleger”. Vinn gavekort 5000,- for tips*!

Bli med på laget

I 2020 fikk vi ny logo og profil, styrket synligheten samt igangsatt oppgradering av fellesarealer. Gårdeier jobber nå med å sette i stand flere arealer i bygget. Derfor søker vi nå etter butikk- og serveringskonsepter som vil berike utvalget på senteret. Bli med våre engasjerte drivere som bygger serviceinnstilte butikkmedarbeidere hver dag.

Har du en eksisterende virksomhet, eller bærer på en spennende idé og drøm om å starte noe? Da bør du kontakte oss for en uforpliktende prat.

TIPS mottas også – en person kan vinne 5000,- i gavekort!

Kjenner du til noen eksisterende butikker eller serveringskonsepter som burde bli en viktig brikke på senteret? Eller noen som går med en drøm om å starte opp noe? Tips som medfører signert avtale belønnes med NOK 5.000,- 

*Den som tipset først skriftlig til gårdeier får belønningen utbetalt i gavekort fra senteret. NB – Gårdeier må ikke ha hatt skriftlig dialog med denne aktøren tidligere. 

Kontakt gårdeier ved Carl Fredrik Lamm-Kittelsen for en uforpliktende samtale. Mail carl.kittelsen@gmail.com eller mobil 90986207.

Adresse

Storgaten 35
3060 Svelvik

Kontakt

Tlf: 90 98 62 07
E-post: carl.kittelsen@gmail.com